Geluidswerende wanden laten monteren

Geluidswerende wanden monteren? Geluidsisolatie brengt veel voordelen met zich mee, naast het weren en isoleren van geluid. Door gipswanden met geluidsisolatie in een ruimte te plaatsen, kan deze op een gemakkelijke manier opnieuw worden ingedeeld. Ook zijn er op deze wijze eenvoudig nieuwe en/of extra ruimtes te realiseren met geluidsisolatie. Om deze reden zijn gipswanden een populaire oplossing in kantoorruimtes, woningen en appartementen, maar ze zijn ook ideaal als je een slaapkamer op een zolder wilt maken of een garage tot studio wilt ombouwen.

Geluidswerende wanden laten monteren? De Wand & Plafond Specialist is de professional die het realiseert. Een gratis offerte opvragen? Neem contact op en onze experts vertellen je er met veel enthousiasme meer over.

Monteren van Gipswanden, Wand en Plafond Specialist

Voordelen geluidswerende wanden

Z

Snel te plaatsen

Z

Geluidsisolatie en brandwerend

Z

Zorgt voor een hogere isolatiewaarde

Z

Ideale oplossing voor het herindelen van ruimtes

Z

Betaalbaar en van hoge kwaliteit

Het plaatsen van geluidswerende wanden brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn ze eenvoudig en snel te plaatsen waardoor het herindelen van bestaande ruimtes geen tijdrovende klus is. Bovendien zijn de wanden zowel geluidswerend als brandwerend en hebben een hoge isolatiewaarde waardoor warmte niet verloren gaat.

Bij De Wand en Plafond Specialist werken we voornamelijk met metalstud wanden. Dit is een zeer solide oplossing voor het plaatsen van geluidswerende wanden. Alle wanden zijn voorzien van extra glasvezels waardoor de brandwerendheid hoog is. Een veilig gevoel!

Metalstud wanden

Metalstud wanden zijn ontzettend veelzijdig en worden daarom vaak ingezet bij het herindelen van bestaande ruimtes. Een metalstud wand kan op verschillende manieren worden afgewerkt – denk hierbij aan stucwerk of bijvoorbeeld behang – en kan extra worden geïsoleerd. Twijfel je of een systeemwand of een metalstud wand beter op jouw ideeën aansluit? Onze specialisten geven op basis van jouw wensen graag een vrijblijvend advies.

Monteren van Gipswanden, Wand en Plafond Specialist

Meer informatie

Meer weten over gipswanden laten monteren? Of heb je een vraag over een van onze andere diensten, zoals het laten monteren van gipsplafonds, aanbrengen van isolatie of laten plaatsen van deuren en kozijnen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn er om je te adviseren.

Google Reviews

Reviews Werkspot

Lees ook onze reviews (+ 200) op Werkspot. Klik hier om alle reviews van de Wand & Plafond Specialist te lezen.