Gipsplafonds laten monteren

Een ruimte optimaal afwerken? Je realiseert het met een keurig afgewerkt plafond. Door een gipsplafond te monteren, krijg je een strak resultaat. Hoewel het aanbrengen van een metal stud plafond er eenvoudig uitziet, is het belangrijk om het aan professionals over te laten. Het plaatsen ervan vergt ervaring en behendigheid en om het gewenste eindresultaat te behalen, dient het op een zorgvuldige manier te gebeuren.

Bij Wand & Plafond Specialist behoort het monteren van gipsplafonds tot onze expertise. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkt enkel met de meest geavanceerde hulpmiddelen. Op deze manier creëren we plafonds die om door een ringetje te halen zijn.

Gipsplafonds laten monteren? Neem contact met ons op en we vertellen je er meer over.

Verschillende type gipsplafonds

Gipsplafonds zijn onder te verdelen in twee categorieën, bestaande uit ‘normale’ en vochtwerende platen. De gebruikelijke plafondplaat wordt toegepast in droge ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer en zolder.

Plafondplaten hebben een aantal voordelen. Op de eerste plaats zijn ze – doordat ze op zowel vlakke als schuine daken kunnen worden aangebracht – veelzijdig in het gebruik. Daarbij hebben ze een hoge isolatiewaarde waardoor niet alleen de warmte goed wordt vastgehouden, maar ook geluiden van bovenliggende verdiepingen worden gedempt. Een plafondplaat is tevens beschikbaar in een brandwerende variant. Bij Wand & Plafond Specialist werken we vanwege de veiligheid enkel met brandwerende gipsplaten. Deze zijn voorzien van extra vezels wat zorgt voor een verhoogde brandwerendheid. Veiligheid voorop!

Voor het aanbrengen van gipsplafonds in vochtige ruimtes worden vochtwerende gipsplaten gebruikt. Deze platen hebben een vochtwerende beschermlaag, zodat de groei van schimmels wordt voorkomen.

Kosten verlaagd plafond

Wat kost een verlaagd plafond? Het is een vraag die we regelmatig voorbij horen komen. Helaas kunnen we hierop geen eenduidig antwoord geven. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters, het type ruimte en de afwerking.

Voor het opmaken van een passende offerte horen we graag wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld ledverlichting in het gipsplafond verwerken, een extra isolatielaag aanbrengen of een afzuigkap monteren? Het kan. Je plafond op een professionele manier – voor een aantrekkelijke prijs – laten verlagen? Wij realiseren het.

Meer informatie

Zou je graag meer te weten komen over gipsplafonds laten monteren? Of heb je een vraag over een van onze andere diensten, zoals het laten plaatsen van deuren en kozijnen, het aanbrengen van isolatie of het laten monteren van gipswanden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je met veel enthousiasme meer over de mogelijkheden.

Google Reviews

Reviews Werkspot

Lees ook onze reviews (+ 200) op Werkspot. Klik hier om alle reviews van de Wand & Plafond Specialist te lezen.