Wanden en plafonds isoleren

Wanden en plafonds isoleren? Het is een uitstekend idee wanneer je overmatig warmteverlies wilt terugdringen. Met een goed geïsoleerde wand of plafond wordt de warmte beter vastgehouden waardoor de stookkosten terugdringen. Dit zorgt jaarlijks voor een flinke energiebesparing, waardoor je het isoleren van een wand en plafond absoluut als een investering kunt zien.

Wil je meer weten over het isoleren van wanden en plafonds of zolderisolatie? Bij Wand & Plafond Specialist is het onze expertise dus we vertellen je er graag meer over.

Isoleren Wanden & Plafonds

Voordelen wanden en plafonds isoleren

Naast dat de warmte optimaal behouden blijft, brengt een goed geïsoleerd plafond ook andere voordelen met zich mee. Zo is het tevens geluidswerend waardoor geluiden van de verdieping erboven worden gedempt. Storende geluiden worden hierdoor minder aanwezig c.q. verlaagd terwijl je woongenot wordt verhoogd. De perfecte uitkomst. Tevens is het plaatsen van zolderisolatie een duurzame manier van energiebesparing.

Monteren isolatie gipswanden

Het monteren van gipswanden inclusief isolatie is een karwei dat op een zorgvuldige manier dient te gebeuren. Om deze reden is het verstandig om voor het laten monteren ervan een professionele partij uit te kiezen. Bij de Wand & Plafond Specialist zijn we te allen tijde op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en voor het uitvoeren van onze werkzaamheden gebruiken we enkel de meest geavanceerde apparatuur. Op deze wijze bereiken we de allerbeste resultaten.De basis van de gipswand bestaat uit een metalen frame; het zogenoemde metal stud profiel. Op dit profiel wordt – indien gewenst – isolatiemateriaal aangebracht. Hierbij is er een keuze uit zowel warmte als geluidswerende isolatie van diverse materialen. Over de isolatielaag worden de gipsplaten bevestigd. Deze kunnen vervolgens op allerlei manieren worden afgewerkt. 

Voor welk isolatiemateriaal er wordt gekozen? Dat bepalen we samen op basis van jouw wensen.

Isoleren Wanden & Plafonds

Meer informatie

Zou je graag meer te weten komen over wanden en plafonds isoleren? Of heb je een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We geven je op basis van je wensen en ideeën graag een advies op maat.

Naast het laten isoleren van wanden en plafonds kan je bij ons ook terecht voor het laten plaatsen van metal stud wanden, monteren van gipsplafonds en laten plaatsen van deuren en kozijnen.

Google Reviews

Reviews Werkspot

Lees ook onze reviews (+ 200) op Werkspot. Klik hier om alle reviews van de Wand & Plafond Specialist te lezen.