Wie is de Wand & Plafond
Specialist?

Over Wand & Plafond Specialist

Over Ons

Welkom op de over ons pagina van de Wand & Plafond Specialist. Omdat wij een persoonlijke benadering richting onze klanten erg belangrijk vinden, stellen we ons graag aan je voor.

Het gezicht achter ons bedrijf is Mario Loncar. Na acht jaar met veel liefde voor verschillende aannemers te hebben gewerkt, besloot hij om in 2016 het roer volledig om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Alle kennis die hij gedurende de jaren had opgebouwd, kon hij op deze manier met zijn wens om te ondernemen, combineren. Het realiseren van deze droom blijkt tot op de dag van vandaag de juiste beslissing. Met zijn enthousiasme en vakkundigheid verwezenlijkt hij de ideeën en wensen van zijn klanten naar tevredenheid en het maakt hem daarbij niet uit of het om kleine of grote projecten gaat. Hij draait zijn hand nergens voor om, want zijn doel is om een grote glimlach op het gezicht van al zijn klanten te toveren. Voor minder doet hij het niet.

Waarom Wand & Plafond Specialist

Bij de Wand & Plafond Specialist heb je als klant altijd één en hetzelfde aanspreekpunt. Dit is iets dat Mario Loncar ontzettend belangrijk vindt:

‘Persoonlijk contact vind ik een must, maar daarbij wil ik ook dat het uitbesteden van een bouwproject voor mijn klanten overzichtelijk is. Door alleen met mij te communiceren, ontstaan er geen onduidelijkheden en weet men altijd waar hij of zij aan toe is. Het realiseren van de wensen van mijn klanten vind ik fantastisch; het laat me iedere dag vol enthousiasme opstaan en aan het werk gaan.’

Kwaliteit voorop

Hoge kwaliteit leveren, voor minder doen we het niet. Om enkel en alleen topresultaten te kunnen leveren, zijn al onze vakmensen op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Daarbij zijn ze assertief en denken actief met je mee over het realiseren van jouw wensen. De meest geavanceerde apparatuur zorgt ervoor dat we in combinatie met onze kennis fantastische resultaten neerzetten. Met als gevolg… meer dan honderden tevreden klanten.

Wand & Plafond Specialist projecten

Ben je benieuwd naar de projecten die wij hebben afgerond, bekijk dan ons portfolio. Heb je een vraag over een van onze diensten, zoals het monteren van gipswanden en plafonds. Aanbrengen van isolatiemateriaal of het plaatsen van deuren en kozijnen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je met veel enthousiasme meer over de mogelijkheden.

Snelle responstijd
We gaan professioneel te werk
Materialen kunnen wij ook regelen
Alles wordt uit handen genomen

Google Reviews

Reviews Werkspot

Lees ook onze reviews (+ 200) op Werkspot. Klik hier om alle reviews van de Wand & Plafond Specialist te lezen.